Suustra Coaching

Over Mij

Ik ben Susan

Doordat ik laagdrempelig ben in het contact, kan er redelijk snel een persoonlijke en professionele band ontstaan. Gelijkwaardigheid in het contact is vooral belangrijk om alles te kunnen bespreken. Ik sta open voor problemen en dilemma’s van alle onderwerpen die jij wilt bespreken en wilt uitzoeken. Ik kan goed luisteren en horen wat je zegt, naar de woorden die je gebruikt. Ik stel de vraag achter de vraag. Leidend is voor mij wat je aankunt. Ik pas me aan jou aan.

2237a
DSC_0353

Ik heb er plezier in om me te onderscheiden. Ik doe het op mijn authentieke persoonlijke manier van werken, van contact maken en er voor je zijn. Clichés zal ik vermijden. Ik maak veel gebruik van beeldtaal, tekeningen en concreet maken van wat abstract is. Ook humor kan je goed verder helpen. Ook help ik je zoeken naar een handvat voor jou, één waar je je aan vast kunt houden. Adviezen waardoor jij energie kan terughalen of behouden.

Ruim 30 jaar

Werkervaring

ACT-therapeut​

Opleiding Acceptatie & Commitment Therapie

Online afspraken

via Facetime, Skype of zoom

Missie

Ik wil je in verbinding laten komen met jezelf, met wat jij nodig hebt om jezelf te begrijpen en meer te accepteren zoals je bent.  Zodat je zelfkennis gaat krijgen om andere en gezondere keuzes te kunnen maken die bij jou passen. Het is goed om je krachtige, moedige kanten en je kwaliteiten te leren kennen, maar ook je valkuilen. Je kunt meer dan je denkt. Er komt dan een nieuw basisgevoel van IK.  Een vertrouwd punt voor jezelf.

Visie

Door in coaching te gaan kun je meer zelfkennis creëren zodat er meer voor je mogelijk is in je leven. Je krijgt er meer zicht op en je kunt proberen om iets op een andere manier te doen. Je kiest een leven dat bij jou past, makkelijker, minder stress, meer gericht op wat je wel wilt. Meer gericht op hoe het is, meer acceptatie en aanvaarding van jezelf en je situatie.

DSC00158