Suustra Coaching

Algemene Voorwaarden

Door het retour zenden van het intakeformulier of het boeken van een afspraak in de online agenda, ga je akkoord met de voorwaarden.

De voorwaarden:

Gesprekken

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Koedijk. Sessie kunnen via skype, facetime, telefoon of via mail of een passende combinatie hiervan. Afstand is geen probleem. Ik werk veel met klanten buiten Nederland via skype/facetime.

Tijd

Een afspraak duurt een uur. Het is ook mogelijk een langere sessie in te plannen. Eénmalige consulten zijn ook mogelijk.

Afmelden

Bij verhindering de afspraak 24 uur van tevoren afmelden. Dit geeft mij nog de gelegenheid het plekje op te vullen. Dit is dan kosteloos. Wordt de afspraak later afgemeld of vergeten, dan ben ik genoodzaakt deze in rekening te brengen.

Online een afspraak boeken:

Op het moment dat je een afspraak in mijn agenda boekt (link naar agenda), gelden de voorwaarden voor annulering/afmelding.
Let op: Bij het niet aanwezig zijn of niet tijdig annuleren (24 uur voor tijdstip van de afspraak) van afspraken worden de kosten van het consult in rekening gebracht, ongeacht de reden.

Betaling

Betaling consult: contant of via factuur [mail] achteraf. Echter voor het volgende consult.

Let op: Betaling bij een email/ skype/facetime of bel consult: voor het gesprek via een betaalverzoek te voldoen.

De betaalperiode is kort gehouden om administratie kosten te beheersen zodat de tarieven laag kunnen blijven. De factuur dient binnen de aangegeven tijd te worden voldaan. Bij een niet betaalde factuur komt er rente, administratie en/of incasso kosten bij. Wanneer de factuur niet betaald wordt, stopt de behandeling.

Facturen en offertes worden per mail verzonden. Desgewenst kunnen ze via de post verzonden worden.
Let op: hier komen wel € 2,50 aan administratiekosten bij.

Tarieven      

Alleen:  60 minuten gesprek: € 65,00

Samen: 60 minuten relatie/opvoedings gesprek: € 95,00

Alleen:  90 minuten gesprek: € 95,00

Samen: 90 minuten relatie/opvoedings gesprek: € 140,00

Bij afname van meerdere sessies is het mogelijk om een offerte aan te vragen.

Bewust is het tarief laag gehouden. Op deze manier houd ik mijn gesprekken laagdrempelig en voor veel mensen toegankelijk.             

Mijn behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekering

Europese Privacywet  (avg)

Suustra coaching vindt het belangrijk dat er bewust en respectvol wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door mij dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Ik houd me daarbij aan de eisen uit de privacywetgeving. Gegevens worden NIET gedeeld met derden. Zolang het traject loopt, bewaar ik je gegevens.

Privacy verklaring (link)